Praktijk voor Cranio Sacraal Therapie - Utrecht

 Coaching 

 

Op een prachtige plek in Langbroek woont mijn kudde paarden.

Ik ontvang hier kinderen en volwassenen.

Ik gebruik deze plek ook voor coaching.

Mijn werkwijze is om samen met dieren te kijken wat er nodig is om een vraag, een thema dat wordt ingebracht te onderzoeken en helder te maken zodat er heling kan plaats vinden.

Het gebeurt  op een hele prettige , speelse en veilige manier.

Mede door mijn jaren lange ervaring in het onderwijs ben ik een goede begeleider en heb ik de kennis om op een veilige en goed onderbouwde manier volwassen en kinderen te begeleiden en te coachen.  

Een benadering vanuit ervaringsgericht leren. Het gaat er niet om wat je bereikt, maar hoe je daar naartoe groeit. We zijn aanwezig buiten in de natuur en als vanzelfsprekend worden onze zintuigen geprikkeld .    

De ervaring van mijn werkwijze leert dat men zelfvertrouwen, concentratie, rust, veiligheid gaat ervaren of terug mag vinden.

De paarden bewegen zich vrij en naast de ruimte waar ik met ouder en /of kind aanwezig ben. Zo krijgen de paarden en de mensen de gelegenheid om elkaar te leren kennen.

Ik maak gebruik van creativiteit , opdrachtjes,  middelen uit de natuur, trommelen, wandelen, chakra’s, opstellingen, en wat zich aandient in het moment en waar behoefte aan is.